Beoordelingen van Poke2go Voorburg

Recente recensies

5.0
Jeroen aries
27 juni 2022

Meerdere keren besteld, altijd goed maar deze keer was het eten te ver van tevoren klaargezet terwijl ik precies op de afgesproken tijd daar was. Kip was niet meer krokant en helemaal waterig en sap was helemaal doorgelopen in de rijst waardoor deze niet meer lekker was

Janneke
26 juni 2022

De pokebowl was volledig gehusseld. Het leek alsof ie onderweg nogal wat hobbels over was geweest. Het hele tasje en buitenkant van de bowl zaten onder de vissen eitjes. Ondanks dat was de smaak weer super, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
26 juni 2022

Bestelling klopte niet, maar kwaliteit van hetgeen werd geleverd was ok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
26 juni 2022

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eysten
26 juni 2022

Zoals al in een eerdere review gemeld ontbraken er ingredi├źnten waar wel voor betaald is. Het lijkt in de vestiging in Voorburg maar niet mogelijk om de bestelde ingredi├źnten te leveren. Ik heb hier Poke2Go ook van op de hoogte gesteld, maar helaas geen reactie.

Reactie van Poke2go

Beste klant, We berichten u terug via de email mvg

Johan Kort
25 juni 2022

Eenvoudig online te bestellen en afhalen kon op de aangeven tijdstip plaatsvinden.

Selma
25 juni 2022

Onze pokebowl was erg waterig, rijst is niet goed gekookt en ze waren een half uur te laat met bezorgen terwijl we rekening moesten houden met onze pauze van werk! Bezorger komt rustig aan gelopen alsof die geen haast zou moeten hebben!! Heel slecht dit!

Reactie van Poke2go

Hoi Selma, Dit mag zeker niet gebeuren, we nemen morgen (maandag) contact met u op Mvg Patrick Poke2go

Barend Kootkar
24 juni 2022

Goede Poke maar meer dan een half uur te laat is niet acceptabel!

Richard
22 juni 2022

Kwaliteit is zeer goed, goed service en snel thuis gebracht!

M.
22 juni 2022

Allereerst: altijd als wij bestellen zijn ze 30 tot 45 min. later dan gewenste bezorgtijd. Vandaag helaas ook slechte kwaliteit: geen sojasaus erbij gedaan, 3 plakjes kneiterharde avocado voor ÔéČ0,65 cent extra (dan kan je beter aangeven dat de avocado op is), bij alle 3 de pok├ębowls heel weinig dressing (proefde het amper), gefrituurde kipstukjes leken oud (al langer geleden gemaakt). Kortom erg slecht. Normaal is de kwaliteit nog goed maar dat was nu ook niet het geval.

Reactie van Poke2go

We nemen maandag contact met u op

Anouk Essers
20 juni 2022

Altijd lekker en altijd gezellige mensen. Goede service. Ging deze keer niet helemaal goed (niet alle ingredi├źnten in de bowl), maar wel klantvriendelijk opgelost. Ik kom wel weer de volgende keer ter plekke bestellen ipv online.

Romy
20 juni 2022

Zoals altijd weer heerlijk eten! Bezorgen duurde wel lang, daardoor waren de mini loempia's koud maar gelukkig zijn ze dan nog steeds crispy en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T
18 juni 2022

De bestelling was, als altijd prima, in orde (ik ging het afhalen). De organisatie eromheen kan echter wel beter; terwijl onze bestelling gemaakt werd, werd deze prompt meegegeven aan iemand anders (die het later weer terug kwam brengen). Totaal ongeinteresseerde bezorgers die ook nog eens bijdehand lopen te zijn naar de manager van het moment. De manager redde de bestelling uiteindelijk, grote klasse. Er is werk aan de winkel Patrick!

Reactie van Poke2go

Hoi Theo, Bedankt voor je reactie, we doen ons best om onze collega in kwestie een beetje te trainen. Gr Patrick

Jacqueline
17 juni 2022

Altijd lekker en op tijd bezorgd

Tim
17 juni 2022

Was weer ouderwets goed. Flinke portie ook. Dank.

Janine
17 juni 2022
Hennie
16 juni 2022

Heel veel rode bieten alles smaakte ernaar ­čą▓ en de avocado zat er niet bij, wel besteld. Jammer. Wel heel aardig personeel

Tascha
16 juni 2022

Super heerlijk gegeten zoals altijd!!! Goed gevulde porties, bezorging vriendelijk en op afgesproken tijd geleverd. Door medewerker gebeld omdat het gekozen drankje niet vooraadig was. Mocht een ander drankje uit kiezen... zeer attent ­čĹî­čĆż­čĹŐ­čĆż Zeker een aanrader! Tot de volgende keer

Simon de Korver
13 juni 2022

Heb verschillende Poke zaken geprobeerd, maar dit is in alle delen mijn favoriet! Lekker, goedgevuld, snel en vers. Ik ben FAN!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
10 juni 2022

Heerlijk vers en bezorging was heel goed.

Paul
10 juni 2022

Beste pokebowl uit Den Haag en omstreken! Goed gevuld met lekkere verse producten en snel bezorgd!

Cynthia
8 juni 2022

Kwaliteit was helaas matig. In de wakame zaten harde stukjes, de avocado was bruin en taai en de rijst was hard. Vorig jaar was de kwaliteit beter

Laura
7 juni 2022

Helemaal klaar met jullie. Bestelling was voor de zoveelste keer niet juist, bruine mango en als er 3 stukjes bruine verpulpte avocado inzaten was het veel. Bruine rijst bestelt, witte gekregen. Na gebeld te hebben... krijg ik te horen; ja klopt, want de bruine rijst was op. Dan bel je toch even. Telefoonnummer staat er gewoon bij.

Anouk
7 juni 2022

Het was best lekker, maar waarschijnlijk nog lekkerder als ik ook de Poke2go dressing had gekregen ipv wasabi. Ik ben er inmiddels wel klaar mee dat er echt in geloof ik wel 10 bestellingen 2 keer iets compleet was

Vd meer
6 juni 2022

Graag volgende keer erbij schrijven wat er in welke bowl zit. Het was nu onduidelijk wie wat heeft besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
4 juni 2022

Keurig verzorgd, op tijd bezorgd.

Dennis
30 mei 2022

We bestellen al jaren bij Poke2go maar de kwaliteit wordt steeds slechter. Bezorging duurt enorm lang en de bowls kloppen steeds vaker niet. Deze keer was het plaatje helemaal compleet. Er werd een pokebowl bezorgd die op de grond was gevallen (we moesten zelf maar uitzoeken welke dat was van de 5) en kregen daarna een random pokenbowl nabezorgd. Na een discussie aan de telefoon (waarin werd aangegeven dat de op de grond gevallen bowl niet bezorgd zou zijn) werd de de missende bowl (poging 3) opnieuw bezorgd (en zowaar bijna juist samengesteld). Dit is de laatste keer dat we hier besteld hebben. Erg jammer dat de kwaliteit zo achteruit gegaan is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
30 mei 2022

Ik heb om 19.31 uur een bestelling geplaatst. Vervolgens krijg ik een mail dat de bestelling rond 20.20 uur wordt bezorgd. Om 20.25 uur heb ik 5 á 6 keer gebeld, waar mijn bestelling blijft, omdat jullie om 20.30 uur dichtgaan. Geen gehoor, niemand nam op. Om 20.45 uur krijg ik een mail met de bezorger is onderweg. Mijn bestelling kwam op 21.23 uur aan. Ik heb 2 uur moeten wachten op mijn bestelling, dat vind ik echt schandalig! De loempia's die waren ijs en ijskoud. Ondertussen heb ik ergens anders eten moeten bestellen, omdat ik dacht dat mijn bestelling niet meer zou komen. Wat logisch is na 2 uur. Ik ben echt telleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corine
28 mei 2022

Het was een heerlijke pokebowl en de bezorger was precies op de aangevraagde tijd aanwezig met onze bestelling. Daarnaast was de bezorger zeer vriendelijk!

Vaste besteller
27 mei 2022

Normaal tevreden, nu niet, duurde heel lang, was niet compleet wb ingredi├źnten, geen stokjes en harde avocado

Rob
27 mei 2022

Zoals altijd supergoed en top kwaliteit.

Ronald
26 mei 2022

Als altijd, heerlijk. Geen plastic meer, heel goed.

Pokefan
23 mei 2022

De lekkerste pokebowl, helemaal samen te stellen zoals je zelf wilt. Jammer dat jullie niet meer in mijn postcode gebied bezorgen.

Dennis van der Maat
21 mei 2022

De bestelling met de krokante kip was helemaal goed. De bowl met de zalm viel wel tegen. We nemen deze met extra zalm voor 3.50. Maar extra zalm was denk ik onderweg uit het bakje gesprongen, en ook zat bij de bowl met zalm geen avocado bij.

Peter bos
21 mei 2022

Was weer lekker! En goed op tijd

Anita Pegman
21 mei 2022

Prima kwaliteit en service

Nathalie
20 mei 2022

Heerlijke bowl alleen was de vis niet goed gesneden het waren allemaal grote stukken.

Barbara
18 mei 2022

Heerlijk vers. Goede kwaliteit! Aardige bediening.

Alice
16 mei 2022
Jolanda Bakker
16 mei 2022

De bezorging was 25 minuten te laat, maar dat vond ik nog niet het vervelendste. Wij hadden 8 loempiaatjes besteld bij 2x pokebowl. We kregen er maar 4, die ook nog eens ijskoud waren en los onderin de zak zaten. Ik heb met een klacht gebeld. Er is mij beloofd dat ik gister of vandaag wordt terug gebeld om het goed te maken. En daar hoop ik natuurlijk ook op. De Pokebowl was overigens heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gitty Pregers
15 mei 2022

Bezorging en kwaliteit is in principe prima. Alleen kreeg ik helaas voor de de 2e keer een product, waar ik extra voor betaald heb, niet in mijn pokebowl. Eerste keer ben ik heel netjes gecompenseerd met een kortingscode. Helaas wat het hij de laatste bestelling ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

/
12 mei 2022

Ik vind jullie pokebowls top alleen de avocado wordt te vaak vergeten wanneer ik hem er wel in bestel(:

Luc
12 mei 2022

Wel lekker, maar te weinig saus. Duurde ruim 1u en 20 minuten voor dat het bezorgd werd. Is te lang.

Anne
9 mei 2022

Snel bezorgd, erg lekker!

Eugene
9 mei 2022

De stukjes tonijn hadden een muffe geur en smaakte niet vers. Ik heb deze helaas uit mijn pokebowl gehaald en niet opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marius van der veen
8 mei 2022

Altijd lekker en op tijd Helaas voor de 2 keer colablikje niet erbij mailtje gestuurd waar helaas niet op is gereageerd . Jammer want product is goed maar een reactie had gewenst geweest .

Lina
8 mei 2022

Normaal gesproken super lekker maar deze keer was die echt niet te eten

Til Van Dijk-Jongma
6 mei 2022

Top!

Yrsa Bloemendaal
5 mei 2022
Fleur
4 mei 2022

Had gebeld hoe lang de bezorging kun duren. Om 18:10 werd mij verteld dat het 30min zouden zijn, heeft uiteindelijk tot 19:20 geduurd. Zeker niet de eerste keer dat dit gebeurd helaas.

Carla
1 mei 2022

Heerlijk van smaak en allemaal vers Zeker aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Den
1 mei 2022

Bestelling was voor de tweede keer in korte tijd 1,5 uur te laat. Geen saus bij de pokebowls, yakatorispiesjes waren verbrand en koud. Kortingscode werd belooft, maar niet gekregen. Zal hier niet meer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
30 april 2022

Kreeg per ongeluk eerst bestelling van iemand anders. Bezorger herstelde correct met excuses

M vd B
29 april 2022

Helaas ontbrak de surimi in 1 van de poke bowls

Monique
28 april 2022

Pokebowl was zalig! De bezorging duurde wel heel lang. Om 18:30 besteld en om 20:05 afgeleverd, we werden wel netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Heel jammer dat de beloofde gratis frisdrank niet bij de bestelling zat! Ondanks deze minpuntjes heerlijk gegeten.

Janneke
27 april 2022

Erg lekker weer, ook super snel bezorgd! Wel ander drinken ontvangen dan aangegeven, maar dat mocht de pret niet drukken!

MY
25 april 2022
Bram
22 april 2022

Er zat een stukje plastic in wat redelijk scherp was, gelukkig geen verwondingen opgelopen maar zeker wel een aandachtspunt. Hierom 3 sterren.

Charlo
22 april 2022

Zegt genoeg.

Hm Tieleman
21 april 2022

Het was heerlijk .Leuk verpakt .Alleen zat er in een bak geen kip .jammer .Want we hadden er wel voor betaald Verder was het heerlijk .

Beer
21 april 2022

Mooie grote porties met over het algemeen verse ingredi├źnten. Helaas in beide pokebowls was de (extra betaalde) avocado bijna zwart van binnen.

Anke
19 april 2022

De ingredi├źnten smaakten goed, maar de rijst was op, dus we hebben sla gekregen. Zonder hierover vooraf te zijn ge├»nformeerd. Dat vinden wij erg bijzonder voor een pokebowlzaak en een flinke tegenvaller. De rijst is voor ons een belangrijk onderdeel van de pokebowl, ook om de dressing goed te kunnen proeven.

Angela
18 april 2022

Was weer super

Agnes
18 april 2022

Deze keer echt niet goed.

Daniel
16 april 2022

Eten was lekker alleen jammer dat het Meer dan 30 min te laat was bezorg.

J
14 april 2022

Altijd goed en lekker.

Julia
11 april 2022

Een mail gestuurd over de bezorging

M Niepce
11 april 2022

Na eerste bestelling miste we een hele bowl en frisdrank. Na telefonisch contact Na 1 uur nabezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
10 april 2022

Het eten was tijdens het vervoer een beetje door elkaar geschud. Na ontvangst werden we gebeld en gevraagd of het wel nog in orde was en of alles naar wens was. Het was ruim en we zijn super tevreden!

Janny
7 april 2022

Heerlijke Pokebowl en zeer snel bezorgd

Fred Wildschut
7 april 2022
Aad van Rhijn
6 april 2022
Bos
5 april 2022

Gratis blikje fris zat er niet bij Ook de extra gekochte avocado en mango waren bijna niet te vinden. Letterlijk 1/4 van een avocado en 5 kleine blokjes mango. We hebben altijd beter gehad dan ditÔÇŽ..

Gina
5 april 2022
Ingrid
2 april 2022

Vers en goede smaak. Goede service en snelle bezorging. Absolute aanrader!

Annelies
1 april 2022

Vaak geklaagd. Maar vandaag was de bowl enorm lekker. Top!

Jodie
31 maart 2022

Altijd lekker, altijd snel! Bedankt :)

Nathalie
31 maart 2022

Altijd perfect gevulde en verse pokebowls ! Dikke aanrader

Sander
29 maart 2022

Snel en goed bezorgd. Netjes afgeleverd en vriendelijk personeel.

Melanie
29 maart 2022

Ik had gekozen voor dressing apart. Als je extra dressing erop doet is het veel te veel maar los erbij is weer te weinig

M
29 maart 2022
VdBergh
27 maart 2022
H
27 maart 2022

Het was lekker en de bezorging was erg snel en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
27 maart 2022

Pokebowl citrus met tonijn (zalm was op). Combi was niet geslaagd. Zaten ook harde stukjes tussen die ik niet kon plaatsen. Sla was bitter en grote brokken. Avocado ontbrak. Heb de helft laten staan. Andere pokebowl wel prima, zoals alle andere keren. Hoop eenmalige misser.

Van der Linden
24 maart 2022

De kwaliteit van de pok├ębowl is wisselend. De ene keer is deze erg goed en vers, en de andere keer iets minder van smaak. De surimi was droog en de wasabi maynaise overheerste de pok├ębowl. Ook komt de bezorging altijd later dan aangegeven en misten wij een pok├ębowl. Wij eten hier graag maar vandaag was de prijs/kwaliteit niet naar tevredenheid helaas.

Emma
24 maart 2022

Goede en snelle service, alleen was de surimi niet meer vers en smaakte hij niet meer lekker.

Giorgio
22 maart 2022

Verse eten en op tijd!!!

Veronique Dekker
21 maart 2022

De bestelling was meer dan een half uur te laat en niet compleet. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carin
20 maart 2022

Helaas opnieuw een half uur te laat bezorgd en dit keer was de pokebowl iets minder. Rijst te hard , de dressing was pittig (niet om gevraagd, dus vermoed verkeerde dressing) en helaas de crunchy kip hartstikke koud, die ik meestal vers gebakken en dus warm krijg. Ook de gyoza's (die helaas alleen met groente te bestellen was) waren koud. Beetje teleurgesteld, maar hoop de volgende keer weer als vanouds!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
20 maart 2022

Deze keer vond ik de kwaliteit minder van de pokebowl, smaak was anders, halverwege weggegooid, smaakte niet. De beloofde gratis drank zat er wederom niet bij evenals de eetstokjes. Wel jammer, had er echt zin in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
20 maart 2022

Half uur later dan aangegeven. Eten was heerlijk en erg vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Milou van Vugt
20 maart 2022

Jammer dat het nu weer voor de 2e keer mis gaat met de bestelling. Het eten is echt heel erg lekker alleen de bezorging gaat niet zo goed. Een bestelling geplaatst maar niet alles gekregen. Al 2x een kortingscode aangeboden gekregen en helaas niet ontvangen. Erg jammer want het eten zelf is hartstikke goed!

Mh
19 maart 2022

Bezorging duurt echt te lang, eten is lekker en genoeg. Minder plastic, fijn!

Hilde
18 maart 2022

Het eten is heerlijk, maar er ontbreken net zo vaak dingen dan dat de bestelling klopt. Deze keer ontbrak de avocado, terwijl je er extra voor betaalt. Het zou fijn zijn als ze hier iets aan gaan doen, want eigenlijk kan dit niet.

Connie
17 maart 2022

Top dat jullie over zijn gegaan op papieren bakjes! De communicatietijd van bezorging matchte dit keer niet met daadwerkelijke bezorging, half uur later.

Julia
16 maart 2022

Wij bestellen al maanden als het niet al jaren is bij jullie, het zijn echt de lekkerste pokebowls! En de kartonnen doosjes zijn veel fijner, handiger en milieubewust. Heel fijn!

Hilde
16 maart 2022

Het eten was erg lekker. Het was verpakt in een nieuwe, grote verpakking. Niet meer zo volgepropt als eerst.

Morgan
15 maart 2022

Lekkere pokebowl, haal er elke week 1. Leuke gasten ook

Linda
15 maart 2022

De bezorging was prima maar de bestelling was niet compleet. Ik had avocado besteld, waar je extra voor betaald en deze zat helaas niet in mijn poke bowl. Hier over gemaild maar nog geen reactie ontvangen. Ook het leuk aangeboden gratis drankje was er niet bij geleverd.

Davy
12 maart 2022

Ze hebben nieuwe doosjes voor de bowls. Veel fijner, meer ruimte en ook minder plastic, het onderste deel is namelijk van karton. Vorige waren volledig plastic. Bowl zoals altijd lekker en vers. Bezorgtijd goed.

Luc
12 maart 2022

3 pok├ębowls besteld waarvan 1 zelf samengesteld. Wel lekker en vers maar bij de zelf samengestelde ontbrak de avocado. Dat is wel slordig, je betaalt er extra voor en dan wordt vergeten het er in te doen.

Rob
12 maart 2022

Gewoon lekker

Naïma
9 maart 2022

De allerlekkerste pokebowls!

Kelly Renaud
8 maart 2022
Agnes
8 maart 2022

Heerlijk!

Sven
7 maart 2022
Erna
4 maart 2022
N. Hoogkamer
3 maart 2022

Bezorging was laat, maar vriendelijk. Bestelling was niet compleet; ontbraken 2 ingredi├źnten. Cola zero besteld, regular ontvangen. Zalm zat geen smaak aan.

L.
3 maart 2022
Noble
28 februari 2022
Mia
27 februari 2022

Compliment over de nieuwe bakjes van Pokebowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
26 februari 2022

Heerlijke poke bowl, netjes op tijd klaar, goede service!

Ellen
24 februari 2022

Heerlijke maaltijd en snel bezorgd

Nancy Rietveld - NEPROM
22 februari 2022

Heerlijke pokebowls voor een afscheidslunch van een collega. Precies op tijd bezorgd, kortom een uitstekende service! Groeten, Nancy Rietveld- NEPROM

Marga
21 februari 2022

Heerlijke en smaakvolle Pok├ę Bowls met goede, verse ingredi├źnten. Dressings ook o.k. Bezorging was iets vertraagd maar werd goed gecommuniceerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.B.
21 februari 2022

Goede porties, veel keuze uit ingredi├źnten, goede smaak, altijd op tijd klaar, vriendelijke medewerkers.

Den
20 februari 2022

Was zoals gewoonlijk weer prima en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N
19 februari 2022

Eten was zoals altijd superlekker. Netjes op tijd, alles vers, helemaal top!

Marga Ammerlaan
15 februari 2022

Helaas maar 6 ipv 8 loempiaatjes gekregen. Bij eerdere bestellingen had ik ook al de extra's niet in de pokebowl gekregen. Jammer!

Lydia Stork
14 februari 2022

Laatste 2 x vind ik de kwaliteit achteruit gegaan. Verhoudingen kloppen niet meer. Kip is soms anders. Avocado zat niet bij deze bestelling Heel veel rijst weinig toppings en saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Giorgio
13 februari 2022

Top kwaliteit en op tijd.

S.E. Beukers
13 februari 2022

Mijn bestelling is nooit aangekomen.

Reactie van Poke2go

Beste klant We nemen vandaag contact met u op, het is altijd verstandig om te bellen naar de zaak als u uw order niet 15min na de op aangegeven tijd heeft ontvangen. Mvg Patrick

Marjorie Coers
12 februari 2022

Heerlijk gegeten en bezorging exact op tijd!

MvdB
12 februari 2022
Christa
11 februari 2022

Rijst niet sticky genoeg, alle ingredi├źnten te grof gesneden, smaak is goed

Reactie van Poke2go

Bedankt voor uw feedback

M
10 februari 2022

Heerlijke poker bowl Echt top!!!!

Sander
10 februari 2022

De laatste paar keer dat we bij Poke2Go in Voorburg hebben besteld waren er telkens dingen mis. Vorige keer had mijn dochter de wasabi-mayo, terwijl ik die besteld had en zijn niet. Deze keer had ik gebakken uitjes terwijl ik geroosterde knoflook had besteld. Tot nu toe was er bij bijna elke bestelling wel wat fout. Tip: lees goed wat de klant bestelt in plaats van er zomaar wat op te gooien.

Anouk
9 februari 2022

Lekker en snel!

marius van der veen
7 februari 2022

Weer keurig op tijd was weer lekker .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
6 februari 2022

Keurige beleefde bezorger en mooi op tijd

Den
5 februari 2022

Het was weer top­čĹŹ

Melanie
5 februari 2022

Normaal altijd goede poke bowl, maar de bestelling van gister was overladen met sojasaus. De witte rijst was volgezogen met de saus. Jammer!!

Nina
4 februari 2022

Beide pokebowls waren veel pittiger dan we gewend zijn, het leek alsof er chilipoeder oid overheen gestrooid was en dit kwam de smaakbeleving niet ten goede... jammer!

Astrid
31 januari 2022

De bestelling was veel te laat. Was helemaal omgevallen in het bakje en ik miste de avocado

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
30 januari 2022

Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique koster
28 januari 2022

Was heerlijk

Paul
28 januari 2022

Bestel hier al jaren de lekkerste pokebowls. Verse producten en goede service.

Sina
26 januari 2022

perfect! lekker, snel, vriendelijk, prima keuze. ook voor vegans duidelijke indicaties. tot snel! :)

marius van der veen
26 januari 2022

Was heerlijk vers en netjes op tijd geleverd een aanrader .

vd Bergh
25 januari 2022

Poke bowls waren weer heerlijk en goed gevuld. Helaas de bezorging >30 min later dan aangegeven

Rachid
25 januari 2022

Heerlijk, zoals altijd ! En ook al bezorgen jullie niet op 2266AR, we komen die bowls gewoon ff zelf ophalen ;) ! !

Heerlijke pokebowl
23 januari 2022

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

den
22 januari 2022

Super, lekker gegeten

MN
22 januari 2022

gewoon n iet lekker en bij de andere sushi bowl zat nagenoeg geen rijst. Zeker omdat de zaak om 2030 dicht gaat en om 2100 de bezorging kwam.

Roel
17 januari 2022

Eten is prima maar de bezorging is zeeeer matig. Vorige keer besteld via thuisbezorgd en toen moesten we 7 kwartier wachten. Nu rechtstreeks besteld maar ook nu bijna 7 kwartier moeten wachten. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia Gielen
16 januari 2022

45 minuten te laat geleverd. Om 19 uur besteld en in bevestiging zou 19.45 arriveren. Na 20 minuten te laat: geen mailtje of excuus met nieuwe tijd. Dus om 20.05 uur zelf gebeld en werd er gezegd: nog 10 minuten. Dat werden er dus eens 25 minuten. Om 20.30 toen ik net met telefoon weer in hand stond om te bellen arriveerde het eten.

A.A.
15 januari 2022

Het eten zelf was wel te eten, maar was niet vers. Ook was het bijna een uur te laat bezorgd.

Angelina
15 januari 2022
Mark
13 januari 2022

Altijd heerlijk, vers, betaalbaar, en levering mooi op tijd, ­čĹŹ

Tim
10 januari 2022

Normaal altijd vijf sterren, ditmaal 3. Ingredi├źnten waren niet perfect. Avocado te hard. En zalm topping miste bij een vd pokebowls. Verder vond ik de tonijn droger dan normaal.

N
9 januari 2022

bestellling kwam 1 uur later dan afgesproken aankomsttijd en bestelling was koud en slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne knecht
8 januari 2022

Meerdere malen besteld en geen 1x klopt de bestelling. Je krijgt dan een kortingcode maar blijft gewoon heel vervelend. Toch op zoek waar ze wel leveren wat je besteld.

Arjan
8 januari 2022

Helemaal goed maar er zou een flesje cola Zero bij zitten en die ontbrak

Zijlstra
7 januari 2022

Voor de derde keer klopte het bezorgde niet met het bestelde. Vervelend om te wachten met eten op de rest van de bestelde etenswaren. Het werd gelukkig wel snel nageleverd.

Laurien
7 januari 2022
Evv
5 januari 2022
dehue
5 januari 2022

Wij hebben voor 18.00 besteld, zou rond 19.00 afgeleverd worden. 2x gebeld en zou binnen 10 minuten alsnog afgeleverd worden. Vervolgens duurde het nog meer dan een uur. Eten werd uiteindelijk iets voor 20.30 bezorgd. Was lekker maar onacceptabel laat. Ik beste niet meer bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda Wessels
5 januari 2022

Supervers, lekker, veel keuze en heel vriendelijk geholpen. Aanrader!

Marian
5 januari 2022
Carin
3 januari 2022
M.
3 januari 2022

Eten is heerlijk, maar meer dan 1,5 uur bezorgtijd is te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marius van der veen
3 januari 2022

Was super vers en smakelijk iets meer saus was lekkerder geweest .

San
2 januari 2021

Superlekker weer en keurig op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Donald
2 januari 2021
Mandy
1 januari 2021

Het eten was een half uur te laat waardoor het warme gerecht alleen nog een beetje lauw was. Dat was jammer. Maar het eten was verder prima.

Puck
1 januari 2021
Barb
1 januari 2021

Was weer erg leker

Lieke
31 december 2021

Lekker en weer netjes op tijd, vriendelijke bezorging.

Janneke
30 december 2021

Het duurde erg lang, zoals eigenlijk altijd. Ik kreeg een kortingscode voor 10% die ik nergens kon invullen. Daarvan heb ik melding gemaakt bij de opmerkingen. Daarop werd niet gereageerd. Jammer. En dat terwijl ik ook nog twee euro fooi had gegeven.

Marjolein
30 december 2021

Helaas was de gyoza koud van binnen en avocado keihard (was niet de eerste keer)... heb hier wel eens betere pokebowls gegeten.

Milou Geerling
28 december 2021
Milou Geerling
28 december 2021

Goed gevulde pokebowl

Patty
27 december 2021

De 'stel-zelf-samen' had weinig mango en te harde avocado. Ook was de sojasaus/wasabi zeer karig. Bij een Large portie van elk 1 zakje. Ook is de aanbieding frisdrank een lege huls ..je krijgt blijkbaar geen gratis wasabi en soja, want ik kon kiezen tussen drinken en soja/wasabi. Dan is het dure extra. Een pokebowl is niet goedkoop. Wel is het meestal erg lekker. Nu viel het wat tegen.

Lara
23 december 2021
Kirsten
22 december 2021

Normaal gesproken is alles heel goed. Nu leek de tonijn echter verre van vers (bijna bedorven) Hierdoor heb ik niet zo genoten van deze bestelling.

Loïs
22 december 2021
Inge
21 december 2021

Heerlijke goed gevulde pokebowl

Yolanda
21 december 2021
Sanne
20 december 2021

Prima pokebowl met voldoende ingredi├źnten

Martijn
20 december 2021
Tim
17 december 2021

Geweldig eten, ingredi├źnten zijn top.

C van Haalen
17 december 2021

Netjes op tijd bezorgd en de pok├ębowls waren heel erg lekker!

Robert
13 december 2021

Eten is goed! Echter voor 2e keer een ingredi├źnt vergeten (kipstukjes). Toch wel slordig want je betaald hier 2,50 extra voor. Levering op zaterdagavond was ook > 1 uur

Davy
12 december 2021

Deze keer niet goed. De wortel smaakte rot, was ook wat wazig en bruin, duidelijk oud. Had ook extra kip besteld deze keer en niet gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mh
12 december 2021

Altijd een goede hoeveelheid, vandaag was het wat zouter dan normaal, miste de chilisaus en duurde de bezorging echt heel lang....

Lieke
11 december 2021

Snel, lekker en een vriendelijke bezorger :)

Jodie
10 december 2021
ip
9 december 2021

prima service, aardige bezorger ondanks foutje mijnerzijds in adressering

H.
8 december 2021
Jerry Snellink
5 december 2021

Het eten was lekker, we kregen alleen de verkeerde bestelling. Zalm ipv Tonijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evita
4 december 2021

Wij hadden 2 pokebowls besteld. Beiden met avocado. Maar geen van beiden zat avocado in. Gebeld (en ingesproken), maar niemand nam op.

Rob
4 december 2021
Ron
4 december 2021

Lekker eten, bezorgen was prima op tijd. Bedankt voor het goede service.

Laila
1 december 2021

Wij bestellen wekelijks bij Poke2go en zijn altijd enorm tevreden. Hoewel de bezorgtijden op de piektijden van de dag wat lang kunnen zijn, is het qua smaak en versheid het wachten helemaal waard! Als er eens iets misgaat of vergeten wordt dan wordt je heel vriendelijk te woord gestaan en wordt er een passende oplossing aangeboden! Een aanrader dus.

Richard
29 november 2021

Heerlijke poke bowl, precies op tijd bezorgd. Doen we vaker!

Kilic
29 november 2021

Seller levering, heerlijk gegeten.

Iris
29 november 2021

Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
28 november 2021

Hele gerecht, dus ook de kip was koud. En ik had er geen stokjes bij zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Visser
28 november 2021

Reeds vaker besteld, maar deze keer viel de kwaliteit nogal tegen. Rijst niet goed gegaard/gekookt en de extra bestelde mango was totaal niet rijp en op smaak. Beter om dan geen mango te verkopen als topic.

Johan
26 november 2021

Super lekkere poke. Echt een aanrader.

Wanda beunen
25 november 2021

Fijne bezorgingÔÖí heerlijk eten:)

Carla
25 november 2021

Het was mijn eerste Pok├ę Bowl en ik ben helemaal fan! Wat was dat lekker!

Angela
24 november 2021

Altijd lekker

Avdz
23 november 2021

Ik bestel regelmatig bij Poke2go en laat eigenlijk nooit een review achter omdat het altijd fantastisch en super lekker is. Deze keer ook weer. Een voorstel: dit is nu de derde bestelling waarbij de bodem van de tas uitscheurt. Normaliter gaat dat net goed met een oplettende bezorger die de tas aan de onderkant vasthoudt, echter deze keer waren ondanks de inspanningen van de bezorger, alle servetten gesneuveld. Misschien andere tassen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tascha
23 november 2021
Marie
21 november 2021

Altijd lekker! Bezorging wel wat te laat

D. Ouwerkerk
20 november 2021

Wederom heerlijke pokebowl. Altijd vers en perfecte hoeveelheid.

Anouk
20 november 2021
John
20 november 2021

De laatste vier bestellingen is de gratis drank niet mee geleverd. De bestelling hiervoor heb ik voordellcode gekregen omdat drank niet mee geleverd was. En helaas was de drank gisteravond weer niet meegeleverd.

L
19 november 2021

Heel lekker, alleen jammer dat je ÔéČ0,65 extra betaald voor avocado en dat vergeten wordt in je gerecht ..

Julia jansen
19 november 2021

Ruim een uur gewacht op mijn bestelling op de woensdagavond.

Cristina
18 november 2021

De gratis drank werd niet bezorgd.

Mia
17 november 2021

Weer super lekker

Roos
16 november 2021

Verrukkelijk weer!

Roel
16 november 2021

Iets minder goed dan de vorige keren. Maar nog steeds lekker.

ruud duk
14 november 2021

Voorburg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cil
12 november 2021

Het was wederom heer-lijk!

M
12 november 2021
Carin
11 november 2021

Zoals altijd weer super! Pokebowl was heerlijk, vers en heerlijke krokante kip. 2 dingetjes die jammer waren: ik had 2x poketogo dressing besteld maar er zat helaas geen dressing in de pokebowl. De gyoza die ik erbij besteld had was er 1 met appel en dat was ongetwijfeld niet de bedoeling. Volgende keer beter, want gelukkig was de smaak er niet minder om (pokebowl)

Elmar
11 november 2021

Professioneel gehandeld bij een late bezorging. Goede kwaliteit en lekker

Annelies
11 november 2021

Bestelling klopte niet en er miste een item

Lieke
9 november 2021
Niessen
7 november 2021

Bijna geen saus op de bowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
7 november 2021
M vd Bergh
7 november 2021

Lekker, vers en op tijd. Grote porties

Claudia van den Broek
4 november 2021

Iets minder krokante kip gekregen als de keren hiervoor, maar even lekker! Wederom voor herhaling vatbaar. Bezorging ook gewoon netjes, geen opmerkingen.

May
4 november 2021

heel lekker, makkelijk te bereiken

Marieke
3 november 2021

Het was wederom heerlijk. Bezorger had de tas laten vallen denk ik waardoor het een oorlog was in het pokebowl bakje ­čśëen alles zat onder het zand (niet het eten)

Anoniem
3 november 2021

Helaas duurt het de laatste tijd steeds langer voordat de bestelling bezorgd wordt. Het zou fijn zijn als de bezorgtijden wat realistischer aangegeven worden i.p.v. mensen teleurstellen en 3 kwartier later pas aan komen. Het was overigens wel weer erg lekker, dat is uiteraard het belangrijkste.

Lies
2 november 2021

Avocado is soms vrij hard, niet zo lekker.

Tanmoy
31 oktober 2021

You forgot the free drink

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa van den Berg
31 oktober 2021

Altijd een snelle bezorging en altijd lekker!

ÔÇŽ
30 oktober 2021
John van der zwan
29 oktober 2021

Ze waren vergeten het drinken bij te bezorgen. Werd keurig opgelost met een kortingscode voor de volgende bestelling

Annemiek
29 oktober 2021

Eerder bezorgd dan verwacht en was heerlijk!

Monique
28 oktober 2021

Bezorgtijd was erg lang nl. 1,5 uur. Het beloofde gratis blikje frisdrank zat er niet bij.

Gerry Bots
28 oktober 2021
Karin
28 oktober 2021

Er was wat mis gegaan met de bestelling maar ze hebben het super opgelost . Top eten top service

Edward
26 oktober 2021

Het eten was heerlijk zoals altijd, en een hele aardige bezorger!

Agnes
25 oktober 2021

Ze hadden wat vergeten en het werd nagebracht binnen 10 minuten. Heerlijke pokebowl!

Marian
24 oktober 2021

Was heerlijk !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
24 oktober 2021

Was de eerste keer, pokebowl was heerlijk al hadden de stukjes rode peper iets kleiner gemogen. Jammer dat de bezorger een half uur later kwam dan na de ontvangen mail. En dat er cola zero bij zat ipv de gevraagde gewone cola.

Meta
22 oktober 2021

Ik ben zeer tevreden over mijn bestellingen. Het gezonde eten is prima en de bezorgers zijn erg vriendelijk.

Tom
21 oktober 2021

Dit werd aangeraden door een vriendin en het is serieus zo ontzettend chill. Dit is zeker niet mijn laatste bestelling (L)

Anne
21 oktober 2021

Bezorging duurde helaas bijna 2 uur, saus had gelekt en was iets teveel afgekoeld helaas.

Julie
21 oktober 2021
Gabi Cabrita
20 oktober 2021

Eten is altijd super, vandaag heb ik geen goed ervaring, moest 1 uur en 15 minuten wachten op mijn bestelling :( Er zou een tegoedbon naar mij sms gestuurd worden.Dat 1vind ik wel weer netjes. Ik wacht het even af.

Danay Tan
20 oktober 2021

Het eten is zoals altijd super lekker! Het grote min punt is dat er te vaak een ingredient oid word vergeten in de pokebowl. Wel moet ik eerlijk toegeven dat na het bellen erover zij met een goede oplossing zijn gekomen. Ondanks dat blijft het jammer dat het regelmatig fout gaat.

Robert
18 oktober 2021

2 pokebowls besteld. Bij 1 bowl extra garnalen besteld, maar helaas niet erbij gekregen. Jammer, want was wel een "dure" extra topping..

San
17 oktober 2021

Superlekker, vers en op tijd!

Saskia
16 oktober 2021
Rachid
16 oktober 2021

nog steeds even lekker zoals altijd , goede (na)service ook ! !

Connie
15 oktober 2021

Heerlijk, er zat alleen een verdwaald rood uitje tussen dat ik niet besteld had

Anoniem
15 oktober 2021

Helaas bijna een uur moeten wachten. Eten is lekker!

Denise
13 oktober 2021

Altijd lekker en vers, goede hoeveelheid!

Quirine
12 oktober 2021

Top service, mooie kwaliteit (btje ÔÇťgroveÔÇŁ sla :-)) - DANKJEWEL!

E Scharroo
11 oktober 2021

Was super lekker en keurig op tijd bezorgd ­čĹŹ

Julie
11 oktober 2021

Rijst was niet gaar. Kwaliteit van zalm was AH kwaliteit, okay maar niet geweldig, gratis drankje vergeten, personeel was super aardig !

Ellen Van nierop
10 oktober 2021
Van Eijk
10 oktober 2021

De bestelling liet lang op zich wachten.

S roel
10 oktober 2021
Saskia
8 oktober 2021
marinus
8 oktober 2021

Rijst was net niet gaar. De gratis frisdrank was vergeten. Ik dacht dat we er ook wasabi / soya bij kregen maar dat kan ik verkeerd hebben. Verder waren de vis, mango en avocado super lekker.

MB
7 oktober 2021
Milou Geerling
5 oktober 2021

Hele lekkere pokebowls maar de laatste tijd helaas te veel slordigheden. Vorige x verkeerde bestelling gekregen. Meteen gebeld en kon kiezen voor kortingscode of nieuwe levering. Tot mijn spijt voor kortingscode gekozen want kwam er halverwege de maaltijd achter dat er nog veel meer niet klopte. Ik kreeg een kortingscode van 7 euro, maar bij invoeren bleek het om 6 euro te gaan. Ook deze x de bestelling niet helemaal in orde aangezien de oranje massago er niet op zat. Wij bestellen altijd graag bij poke2go maar het wordt nu wel een beetje vervelend..

B Scott Gould
4 oktober 2021

Snel berzorgd. Ik had extra kip gevraagt maar het was meer daan ik kon eten. Erg lekker. Enige foutje was de gratis frisdrank ik kreeg was suikervrij wat ik helaas niet kan drinken. Heb ik gemeld en ik krijg een extra blik gratis erbij met mijn volgende bestelling.

Max
4 oktober 2021
Mj
2 oktober 2021

Was een beetje laat vanwege het weer, erg lekker!

Tascha
30 september 2021

Heerlijk gegeten! Vriendelijke en snelle bezorging. Zeker een aanrader­čĹî­čĆż

Ronald
26 september 2021

Eten is hier super lekker, alleen liet de bezorging nogal op zich wachten. Besteld om 17:22, verwachte bezorgtijd 18:25, de bel ging om 19:12.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
26 september 2021

Heel smakelijk en bezorging op tijd ­čśâ Helaas miste de extra Mango in de Chrunchy Chicken.

Peter v d Bos
25 september 2021

Alles was goed alleen de opgegeven bestelling is niet helemaal correct gegaan. Voor de 2de keer sla en sushi rijst besteld en alleen sushi gekregen.