Beoordelingen van Poke2go Voorburg

Recente recensies

5.0
Marlene
gisteren

Was lekker een beetje droog. Als ik een het ergens anders bestelde zat er al een saus in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
gisteren

Wederom heerlijk gegeten! 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie
gisteren

De poke bowls smaken altijd prima en worden snel bezorgd. Wel is het nu een paar keer gebeurd dat er een foutje is gemaakt in de samenstelling. Zo had ik de laatste keer alleen rijst, terwijl ik een mix van rijst en sla had besteld.

Kees Prins.
gisteren

Prima eten en vlot bezorgd.

Barbara
gisteren

Werd netjes gebeld dat ze wat later kwamen, wel jammer dat het gratis drankje er niet bij zat. Qua smaak was het weer erg lekker. Ze krijgen er sowieso 3 nieuwe klanten bij.

Kimberley
18 september 2021

Het zou eerder geleverd mogen worden, maar het is wel het wachten waard.

John van der zwan
17 september 2021

Kwaliteit eten een 10 alleen jammer dat bij 1 pokobowl de lente-uitjes zijn vergeten en het beloofde gratis drankje ook niet bij geleverd

Maaike
17 september 2021

Ik bestel heel vaak pokebowls bij poke2go en ben dan altijd tevreden alleen dit keer was ik helaas niet helemaal tevreden. Na bestelling bleek de tonijn op te zijn en moesten wij iets anders kiezen. Ook was de rijst was niet lekker. Er zaten nog heel veel stukjes niet goed gekookte rijst tussen en het plakte ook als hele bonken aan elkaar.

Reactie van Poke2go

Beste Maaike, Bedankt voor uw bericht. Dit is niet hoe de bestelling hoort aan te komen, onze excuses dan ook. Wij zullen direct contact met u opnemen. Mvg, TeamPoké2go

Davy
16 september 2021

Duurde erg erg erg lang nu. Bestel regelmatig voor lunch maar ze openen pas rond 12 uur. Bestelling geplaatst om 11:50 en het was hier pas om 13:30, dat is echt veel te laat. 12:40 was beloofd.

Jo
16 september 2021
Tanmoy
15 september 2021

Hi I usually do not write reviews but in recent times I have seen a quality issue with your team in Voorburg. Today I ordered the chicken karaage and what I got delivered is chicken satey. This is second instance where I did not get what I ordered. I always order the poke box with crispy chicken and 90 percent of the times chopsticks are not given. This customer service needs a bit of improvement I think.

Chantal
15 september 2021

Alle 4 de samengestelde poke bowls, waren heerlijk vers, klopten precies en op gevraagde tijd bezorgd

Roy
14 september 2021

Bezorging veel te laat. Valse beloftes aan de telefoon maakt het niet beter

Kitty
14 september 2021

Heerlijke pokebowl gegeten!

Mam
13 september 2021

Prima eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sas
13 september 2021

Heerlijke poke bowls, goed rijkelijk belegd. Miste alleen de gratis frisdrank die was beloofd...

Ellen
13 september 2021

Helemaal super👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ro qld
13 september 2021

Wederom hier voor enkele personen besteld. Maar ditmaal met extra zalm. De hoeveelheid bleek gelijk te zijn aan een eerdere bestelling zonder extra toevoegingen. Erg jammer. Maar dat maakt de kwaliteit niet minder. Erg goed.

Mia
12 september 2021
JJ
12 september 2021
Anne
12 september 2021

Verse ingrediënten, precies goed bereidde rijst, bezorging stipt op tijd, geen verbeterpunten!

Willem Meeuwsen
11 september 2021

Bak pokebowl opengegaan onderweg.Gedeeltelijk los in tasje. Op site beloofde drankje niet aanwezig,gedeelte van bestelling vergeten voor de rest een goede ervaring .. lekker

Maaike
11 september 2021

Altijd goed!

Barb
10 september 2021

Was weer heerlijk!

Wesley
10 september 2021

Zo lekkah

G.Rasser
10 september 2021

Altijd heerlijk. Maar er gaat nog wel eens wat mis bij grotere bestellingen voor ons bedrijf. Vanavond mistte ik ook wat ingrediënten. Hen gebeld en zou tegoedbon krijgen. Nog niet gezien, maar neem aan dat die nog komt.

Sharon
9 september 2021

Was weer heerlijk maar duurde wel echt lang! Dat staat er dan niet bij- indicatie zou handig zijn

Nathalie
9 september 2021

Weer genoten , tot snel

M
9 september 2021
Luc
8 september 2021

Deze keer niet tevreden: - bezorgtijd : 1 uur en en een kwartier, dat is echt veel te lang, graag dit op de site aangeven vóór bestelling wordt geplaatst - niet conform bestelling : 2 Pokébowls waren met enkel rijst i.p.v. mix rijst en sla, en geen van de 3 bevatte rode pepers…erg slordig

Tahmina
6 september 2021

Heel lekker👍🏼

Erica pronk
6 september 2021

Het duurde erg lang voordat het kwam en de beloofde cola zat er hierbij bezorger was erg vriendelijk

Charlotte
4 september 2021
Jip
3 september 2021

Een uur langer moeten wachten op de bestelling dan werd gezegd en ook werd dat niet gecommuniceerd. Is ook belooft dat ik geld terug zou krijgen, maar daar heb ik ook nog niks van ontvangen

Reactie van Poke2go

Hoi Jip, Klopt het ging logistiek erg mis met uw bestelling, het geld is binnen 4 werkdagen teruggestort. Mvg Patrick

Ingrid
2 september 2021

Dat was een lekkere volle bak!

Dré
1 september 2021

Kwaliteit eten uitstekend maar geen gratis drankje ontvangen. Pas de site aub aan als dit niet meer van toepassing is.

Reactie van Poke2go

Beste klant, Bedankt voor uw bericht, u moet nog het gratis item selecteren bij de betaalpagina, daar kunt u de gratis drankje uitkiezen. als u niets uitkiest dan krijgt u automatisch de gratis wasabi en soyasays mvg

Nathalie
31 augustus 2021

Perfect ! Zoals altijd. Lekker , veel en vers , de enige echte en daar rij ik graag een stukje voor om

Jolanda
29 augustus 2021
Loïs
28 augustus 2021

In een woord: TOP! Ook erg vriendelijk personeel!

Natalia Alves
25 augustus 2021

Fresh and delicious! I will order again for sure :)

JvV
25 augustus 2021

Het is hartstikke lekker alleen miste we een besteld ingrediënt in de Poke. En dat was helaas niet de eerste keer. Gisteren zat de Gefrituurde garnaal er niet bij helaas.

Patty Mulder
23 augustus 2021
Giorgio
23 augustus 2021

Delicious food and fresh ingredients also this time!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barb
22 augustus 2021
Anoniem
22 augustus 2021
Rob
22 augustus 2021
Cynthia Hooijmans
20 augustus 2021

De zalm poke bowl is heel erg lekker! Goede combinatie. Bezorging is ook heel vriendelijk!

Natasha
17 augustus 2021

Heerlijk vooral de crunchy chicken. Alleen jammer dat er voor de 2de keer een foutje word gemaakt. Ik had rijst slamix kreeg alleen rijst. Hopelijk letten jullie volgende x beter op.

Marlene
17 augustus 2021
Nancy
17 augustus 2021

Was weer erg lekker. Klein foutje met de extra's maar dat is reeds opgelost. Ik vind het een top tent met goede service en kwaliteit. En die crunchy chicken is om te watertanden 😋

Mark
15 augustus 2021

Voor het eerst bestelt, heerlijk! Ga ik vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
15 augustus 2021

Mixed Fish Pokebowl, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasha
12 augustus 2021

Heerlijk alleen waren jullie helaas mijn avocado vergeten🥲

Nancy
8 augustus 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LK
8 augustus 2021

Het was erg lekker en fijn dat je de poke bowl zelf kan samen stellen naar eigen smaak. Mijn vriend vond het alleen jammer dat er geen beef (terriyaki) kon worden gekozen als proteïne.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lois
8 augustus 2021

Goede service en onwijs lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
6 augustus 2021

Voor de vierde of vijfde keer poke besteld. Wederom heel lekker en super vers. Wij zijn vaste klanten geworden 👌👌😁

Nazanin
6 augustus 2021

Heerlijke poke bowls! De crunchy chicken is ook echt crunchy, echt genoten!

Aicha
5 augustus 2021

Optijd bezorgd, lekker eten. Was weer als eerst super!

D. Ouwerkerk
4 augustus 2021

Weer heerlijk vers. Lastig dat als je meerdere pokebowls hebt uit elkaar te houden voor wie wat is. Misschien een markering. Verder heel tevreden

Willemsen
3 augustus 2021
Joyce Bos
2 augustus 2021

Altijd erg goed

Babette coert
1 augustus 2021

Mijn dochter heeft heerlijk gegeten en de manier van bezorgen is top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
30 juli 2021
Yv
30 juli 2021

Erg lekker! Precies op tijd bezorgd

J
29 juli 2021

Geen wasabi en soyasaus. De chilimayo was over de kip heen gekwakt ipv het bekende losse bakje. Jammer!

Aicha
28 juli 2021

We bestellen hier vader, het eten is lekker dat is het echt niet. We vroegen om soja saus , geen soja saus We vroegen om bestek geen bestek. Eten met stokjes is niet voor ieder gemakkelijk dus is het echt vervelend dat het niet klopt … We krijgen wel is een kortingscode omdat er iets mis is, maar als je ziet dat we al korting hebben gehad en dan weer iets mis gaat , is gewoon echt balen.. We hoeven er niks voor terug liever voortaan een complete bestelling.

Mia
26 juli 2021

Was weer heerlijk,goed gevuld!!

Wouter
26 juli 2021

Als je dan een gratis sprite aanbiedt moet het er wel bij zitten… verder lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
25 juli 2021
Agnes
25 juli 2021

Het bakje was geschud en de avocado en zalm waren niet los gesneden.

Rene
24 juli 2021

Ja was goeie

Anita
24 juli 2021

Heerlijk en snel bezorgd.

Fleur
22 juli 2021

Alles top! Heerlijk eten, prima bezorging, alles goed verpakt. Een 10!

Sanne
22 juli 2021
Luc Meuws
20 juli 2021

Lekker. Niet helemaal zoals besteld : enkel rijst i.p.v. mix van rijst en sla. Wel veel langer moeten wachten dan de aangekondigde 40 minuten, in totaal ruim een uur.

Janneke
20 juli 2021

Zeer krokante kip, erg mals. Goed gevuld, uitgesproken smaken.

Jessy
20 juli 2021

Ben vaste klant hier! Altijd lekker, paar dingen verkeerd bezorgd maar altijd goed op te lossen wanneer je erom vraagt! Op de site staat yakitori met teriyaki saus?? Maar zonder saus gekregen, weet niet of dat normaal is omdat ik het nooit eerder besteld heb.. kwam ook heel donker aan! (zwart, mijn oma zei dat ze dat nooit zo zou geven aan andere mensen) Verder was alles weer prima en vers 😊

michel
20 juli 2021

SUper lekker!

R Thoma
19 juli 2021
Mel
19 juli 2021

Was erg lekker en vers. Fijn dat je ook met alleen salade, zonder rijst, kunt bestellen. Ik blijf klant, hoor! :)

S
18 juli 2021
Rob
17 juli 2021

Wederom een heerlijke pokebowl

Huub
16 juli 2021

Vorige week heb ik eten besteld zoals elke week maar dit keer ging het mis maar hoe ze er mee om gingen en de oplossing en die ze boden was top en het eten zoals altijd erg lekker toppers zijn het

FG
16 juli 2021

De edamame bonen waren papperig, echt ranzig. Wederom sausjes vergeten (niet de eerste keer dat de bestelling niet klopt) en de rijst zelf was voor het eerst ook niet lekker.

Reactie van Poke2go

We nemen contact met u op!

J van der zwan
16 juli 2021

Heerlijke verse producten en snelle levering door een vriendelijke bezorger

Debby
15 juli 2021

Goede service en het eten was erg goed!

Tascha
15 juli 2021

Alleen de karage was vergeten maar was een heerlijke bowl en goeie bezorging

Monique van der Plas
14 juli 2021

De bestelling werd 45 minuten later afgeleverd dan aangekondigd zonder tussentijdse update. Heel erg jammer! Het smaakte heerlijk maar de lange vertraging was niet grappig.

13 juli 2021

Bijna een uur te laat!

Niessen
12 juli 2021

Wederom geen avocado , dit is nu al de derde of de 4e keer!

Kim van Bommel
12 juli 2021

Gratis wasabi en soyasaus zaten niet bij de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirtorun
12 juli 2021

Cola vergeten eten was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
11 juli 2021

We hebben al meerdere malen besteld bij Poke2go. Iedere keer zijn de ingrediënten heerlijk vers en is de bestelling super snel klaar. Aanrader

Koen
11 juli 2021

Beste poke uit de buurt

M
9 juli 2021

Heerlijk eten, half uurtje te laat bezorgd

Sergei
9 juli 2021
Hans
9 juli 2021

Zeer smakelijk!

Louise
8 juli 2021

Zak was doorweekt en saus druipte door zak heen. Mijn eten was bijna door de doorweekte zak gezakt, lag al half zijwaarts door zakje heen. Saus was uitgelekt en bakje van poke bowl was ook niet goed dicht, was open. Tip: Moet beter inpakken bijv met aluminiumfolie erom heen

Aniek
7 juli 2021

Snel klaar en ik haal hier graag de poke bowl! Ideaal om zelf samen te stellen. Keuze is reuze en alles is erg vers. Ik raad deze zaak zeker aan!

Ingrid
6 juli 2021

Heerlijk!

Jos
6 juli 2021

Alleen jammer dat de gratis cola er niet bij was

Erkelens
6 juli 2021

De boontjes waren warm en lekker net als de salade. Had ook kip ontvangen tot mijn verbazing maar deze niet besteld naar mijn weten want ik eet geen vlees. Kon mijn kat hier blij mee maken, maar voor de volgende keer liever niet. Waardeerde het tel. en bericht dat de bestelling onderweg was.

Klaske
5 juli 2021
Nathalie de Vos
4 juli 2021

Heerlijk vers eten! Geweldige service! En altijd zeer klantvriendelijk,…. Ook als er een keer iets mis gaat wordt dat keurig rechtgezet en rijkelijk gecompenseerd. Bij ons een echte favoriet.

Tanja
2 juli 2021

snel, vers, gezond en vooral zeer smakelijk! Top maaltijd!

Petra
1 juli 2021
Mia
1 juli 2021
Eric
30 juni 2021
Marianthi
30 juni 2021

Not as good as usual, the masago was missing, not a lot of salmon and avocado either, feels like I got the rest of the day...

Sergei
30 juni 2021
van Rijn
30 juni 2021
Eca
28 juni 2021

Poké was weer top. Bezorgtijd was weer bijna een uur. Die mag wat ons betreft korter 😁

Vos
27 juni 2021

Weer was er iets niet goed. Megaveel saus erover, terwijl je aangeeft dat je de saus apart wil

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellis
27 juni 2021

Wij hebben wat langer moeten wachten maar Oranje speelde dus was het druk. Wij werden keurig op de hoogte gehouden en de man die het eten bracht was erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Milou
27 juni 2021
Manuela
26 juni 2021

Was optijd klaar en bij afhalen vriendelijke mensen en corona proof. Bij online bestelling gratis frisdrank, zat niet bij bestelling.

Reactie van Poke2go

Beste Manuela, U had nog geen gratis item geselecteerd bij de betaal pagina, we werken eraan om dit wat duidelijker te maken, u bent niet de enigste. Als u niks selecteert dan komt er `wasabi & soyasaus` te staan

M.
25 juni 2021

Eigenlijk is poké2go altijd lekker maar helaas worden er nog wel eens fouten gemaakt in bestellingen, vooral de laatste paar weken. Het zou fijn zijn als er wat beter gelet wordt op juiste bestellingen. Het ergste van de bestelling van vandaag was dat er een haar in 1 van de bowls zat, heel smerig.

Reactie van Poke2go

We nemen contact met u op, bedankt voor uw bericht

van Rijn
24 juni 2021
Nathalie
24 juni 2021
Yvonne Bon
23 juni 2021

De bezorging was ruim een kwartier te vroeg. Nu kwam ik net op tijd thuis aan om de bezorgen te ontvangen en waren de andere eters (oa. degene voor wie de bowl met het warme ingrediënt was) nog niet eens aanwezig. Wat warm had moeten zijn was dus om 18.00 uur koud. Ik begrijp dat het nooit exact de aangegeven tijd kan zijn maar dit vind ik te ruim. En als er om 17.38 uur een e-mail van vertrekt verstuurd word en het moet naar een adres wat op een normale fiets nog geen 6 min. fietsen is, is het wel te voorspellen dat het veel te vroeg is ten opzichte van de aangegeven tijd (18.00 uur). In alle opzichte niet echt handig. Eten was op het koude na we prima

Reactie van Poke2go

Beste Yvonne, Onze excuses als we dat hadden geweten, hadden we u wat later geleverd, omdat er veel klanten bestellen voor 18:00 uur, leveren we een aantal order eerder. We verwerken uw feedback aan de coördinatie, bedankt voor uw bericht.

Sandra
23 juni 2021

Snel, goed en altijd lekker

Davy
23 juni 2021

Ben inmiddels vaste klant met een vast recept. Bestel al een paar weken achter elkaar 1 tot 2 keer per week. Het is echt aan te raden voor je lunch en neem dan vooral eens de crunchy chicken ;). Bezorgtijden zijn goed, meestal tussen een half uur / 1 uur Max.

Jansen
21 juni 2021

Regelmatig hier besteld, maar vond het eten deze keer van veel mindere kwaliteit, niet compleet en nalevering pas uur later. Geen aanbeveling meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susanne
20 juni 2021

Het eten was in orde, maar de extra (betaalde) zakjes sojasaus ontbraken. De gratis frisdrank die aan de bestelling toe was gevoegd, bleek ook niet geleverd. Verder geen eetstokjes bijgeleverd.

Reactie van Poke2go

Beste klant, U kunt bij de betaal pagina een gratis items uitkiezen, dat kan een drankje zijn, maar u heeft u gekozen voor gratis wasabi en soyasaus. We hebben u bericht voor de vergeten soyasaus zakjes

vanessa de Ridder
19 juni 2021

Heerlijk Heerlijk Heerlijk!!!!!!!Top kwaliteit super gedaan zeer tevreden!

John van der zwan
19 juni 2021

Na misverstand met bestelling werd gelijk opgelost met extra gratis portie krokante kip. Top geregeld.

Barbara Dinsbach
19 juni 2021

Zoals gebruikelijk lekker maar helaas zat het blikje cola er niet bij. We vonden het voor dat tijdstip best lang duren eer het bezorgd werd. Zat bijna een uur tussen bestellen en aflevering.

Hellen
18 juni 2021
Marisca
18 juni 2021
Sergei
17 juni 2021
Sander
16 juni 2021

Eten was lekker. Jammer dat het beloofde drankje er niet bij was.

MellowYellow
15 juni 2021

Super vers, super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Babette
14 juni 2021

Helaas waren de bakjes wat heen en weer gegaan met de bezorging, alles zat door elkaar. Mbt smaak en op tijd bezorgen was helemaal niets mis. Voor het oog zag het er minder uit

Rob
14 juni 2021

Het eten is echt top maar nu al 2x niet de gratis frisdrank erbij gekregen

Limberger
13 juni 2021
Natasja Westenbroek
13 juni 2021

Heerlijk!!! Echt aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danique
11 juni 2021

Mijn pokebowl was heerlijk en gewoon optijd klaar! Er was veel topping en niet te veel saus.

A
11 juni 2021

Vandaag voor de 1e keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar!

Martijn
10 juni 2021

Eten was goed alleen waren beide bowls niet compleet en dus ingrediënten vergeten

Ancilla Zonneveld
10 juni 2021

Het eten was heerlijk! Dit gaan we vaker bestellen. Complimenten!

Rob
9 juni 2021

Erg lekker, goede kwaliteit, snelle bezorging. Helaas zat het gratis blikje frisdrank er niet bij.

Claudia
6 juni 2021
Dirk
6 juni 2021

Rijst is naar mijn smaak iets te zacht/plakkerig, verder prima pokebowl! Vriendelijke en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yuri
6 juni 2021
Hilde Vos
5 juni 2021

Er mist eigenlijk altijd wel iets hier. Vandaag was het t gratis drankje. Ik begrijp niet dat ze hier niet iets aan doen. Maar het eten was heerlijk en de bezorging op tijd en vriendelijk

Marc
4 juni 2021

Snel, lekker, vers

Yolande Beentjes-Merckens
4 juni 2021

Gewoon lekker

M
3 juni 2021
-
3 juni 2021
Melanie Franken
2 juni 2021

Er stond bij dat we er een cola bij kregen, maar die zat er niet bij. Helaas maar verder was het enorm lekker!

Maaike
2 juni 2021

Helemaal top!

Rachid
1 juni 2021

lekker zoals altijd ! !

Matthijs
31 mei 2021

Extra soja saus erbij besteld. Bestelling komt binnen met 300 zakjes wasabi en geen sojasaus. Na gebeld te hebben bleek sojasaus op en dus maar wasabi erbij……??? Geen idee hoe dat moet compenseren.

Reactie van Poke2go

Hoi Mathijs, Dat is inderdaad geen oplossing, onze excuses

Carolien
30 mei 2021

Heb hier al vaker besteld, want ik vind de pokebowls heerlijk. Zelf samenstellen is super! Verhouding tussen rijst, ingrediënten, dressing en toppings is perfect. Enige verbeterpunt bij de bezorging: let erop dat de bestelling rechtop blijft in de tas. De bakjes lekken niet, maar presentatie is beter als ze niet omgekieperd zijn.

Yvon
30 mei 2021

Altijd lekker en op tijd bezorgd

Kim
30 mei 2021
Tascha
29 mei 2021

Heerlijk! Portie was ruim voldoende, veel keus en vers om zelf je poké bowl samen te stellen... ik heb al meerdere keren hier besteld. Zeker een aanrader!!!

Yuri
29 mei 2021
Chantal
28 mei 2021

Perfect, zelfs gebeld of bestelling wel goed was!

Mandy
27 mei 2021
Birgit
27 mei 2021

Extra mango en avocado besteld, maar het was er niet bij!

Marian
27 mei 2021

Was echt super lekker👌🏽

Ellen
26 mei 2021

Snelle bezorging en een heerlijke pokebowl! Zelfs met de extra wens om de toppings en dressing apart te houden, werd goed rekening gehouden.

Peter
25 mei 2021

Had een erg pittige pizza verwacht maar ik vond hem erg tam! Ook de kipstukjes mogen van mij kruidiger, ik vond ze erg neutraal

Esther
24 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mw. Smit
22 mei 2021

Sla vrij stug voor de rest top

:)))
22 mei 2021
Tamara
20 mei 2021

Zoals altijd was de pokebowl weer goed! Altijd vers en goed gevuld. Alleen zat er deze keer geen chilisaus bij de loempia's, wat wel jammer was. De gratis frisdrank miste, maar dit is bij 3 van de 4 bestellingen al geweest. Dus wij rekenen eigenlijk niet meer erop, maar vragen ons wel af waarom het aangeboden wordt :).

Tamara
17 mei 2021

De bestelling direct bij Poké2go geplaatst en er zou een gratis drankje geleverd worden. Helaas is de bestelling zonder drankje geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gunther
16 mei 2021

zoals altijd was het weer HEERLIJK ! !

Jos
16 mei 2021

Top. Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjes Elling
16 mei 2021

heerlijk gegeten, iets later bezorgd wegens topdrukte maar daar werd netjes over gebeld, geen enkel probleem

Virginia
16 mei 2021

Lekkere verse pokébowls. Echt een aanrader!

Moon
14 mei 2021

2x extra betaald voor avocado maar in beide bowls geen avocado te bekennen helaas.... Voor de rest prima

Jeroen
14 mei 2021

Pokebowls zijn altijd vers en rijkelijk gevuld. Prima. De bezorgtijd is soms wel wat lang.

Peter
13 mei 2021
Chantal
12 mei 2021

4 totaal verschillend samengestelde bowls besteld en alles klopte met goede verhoudingen, heerlijk gegeten

Gijs
11 mei 2021

Ipv tonijn zat er zalm bij of was extra tonijn vergeten.

Tim
9 mei 2021

Supersnel bezorgd en heerlijk eten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia
9 mei 2021

Het eten was erg lekker maar duurde meer dan een uur tot dat het eten er was, en dat was de vorige keer ook dus dat was wel erg jammer.

Arusha
8 mei 2021
Monique
7 mei 2021

Heel vers en heel smakelijk! Super lekker, voor herhaling vatbaar!

Hein volbeda
6 mei 2021

De pokebowl was erg lekker maar ik heb 50 cent extra betaald voor gefrituurde uitjes en die zaten er niet op....

Cecilia
6 mei 2021

Normaal perfect op tijd, vandaag bijna half uur te laat maar was weer heerlijk

Rosannah
6 mei 2021

Was erg lekker

Daniella
6 mei 2021
Van Rutte
5 mei 2021

Heerlijk gegeten maar in mijn poke bowl was de dressing vergeten. Het was desondanks heerlijk alleen een klein beetje jammer. Jullie dressing is zo lekker.

Davy
5 mei 2021

Meerdere keren al besteld bij poke2go en het is altijd lekker en vers. Enige opmerking is dat ik nu 2 maal een restje (denk een enkele sojaboon of enkel stukje paprika) in men bowl heb gehad terwijl ik dat geen onderdeel van men bestelling was. Wellicht een kwestie van zelfde bestek gebruiken voor maken van verschillende bowls. De bezorgtijd ligt gemiddeld tussen de 40 minuten en een uur, niet de snelste maar het is oké.

Philip
4 mei 2021
Aukje van Eijck
4 mei 2021

Heerlijke Pokebowls, goed gevuld en met zorg bereid. Zeer tevreden!!

Strampraad
1 mei 2021

Helaas ontbrak in 1 gerecht de tonijn en in de andere bowl ontbrak de rode biet zat er rode ui in. En in beide bowls hebben we de geroosterde knoflook niet kunnen ontdekken. Overigens is de tonijn netjes nageleverd.

Fleur
30 april 2021

Zoals altijd weer genoten, bedankt!

stephanie
30 april 2021
Jan willem
29 april 2021

Top eten met goede service

Ger
28 april 2021

Goede pokebowl met lekkere ingrediënten. Stipt op afgesproken tijd bezorgd.

Antea
27 april 2021
Dana
27 april 2021

We hebben tonijn en kip besteld en ze waren erg lekker. Tonijn was lekker vers en rauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
27 april 2021
Gunther
27 april 2021

Heerlijke lekkere volle pokebowl , helemaal leuk om deze zelf samen te stellen! Wij blijven vaste klant !

Nathalie van Haaren
22 april 2021

Heerlijk ! Zoals altijd

Lisette
21 april 2021

Altijd lekker en vers. Vriendelijk handgeschreven kaartje bij de bestelling. Heerlijk gegeten!

Yo
20 april 2021

Lekker vers en gezond. Bestelling wederom keurig op tijd gebracht

Lot51
20 april 2021

Lekkere poké bowl met mixed vis. Minpuntje: veel maïskorrels en geen edamame - die horen er toch echt in( en zaten er ook altijd in volgens mij)

I. Ruiters
20 april 2021

Weer heerlijk klaargemaakt met lekkere verse ingrediënten. Bestelling was mooi op tijd klaar om af te halen.

Marian
18 april 2021

Was onwijs lekker !!!!! Een dikke 10 👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.R. Balt
17 april 2021

Er ging bij de helft van de bestelling veel mis. Verkeerde rijst, ontbrekende toppings. Gebeld en er is een kortingcode beloofd. Tot vandaag nog geen code ontvangen. Heel teleurstellend

Reactie van Poke2go

Beste Reinier, excuses voor het ongemak. Het ging om een bestelling die gisteren geplaatst is. Gisteravond kwamen wij er helaas niet aan toe, de kortingscode is bij deze verstuurd. Met vriendelijke groet, TeamPoké2go

Nathalie
17 april 2021

Heerlijke verse en goed gevulde pokebowl. Aanrader

Chantal
17 april 2021

Eten was prima en de bezorging was heel keurig. Ik werd netjes gebeld dat het een kwartier later zou worden. Top!

Connie
16 april 2021

Het gratis item ontbrak

Mia
15 april 2021

Heerlijk

Jay
15 april 2021

Was lekker en snel. Zeker aan te raden

Rietveld
14 april 2021

Was heerlijk, alleen graag opletten met de juiste ingrediënten. Beide pokebowls met zalm en tonijn besteld, we kregen 1 x zalm en 1x tonijn.... das jammer.

Lies
14 april 2021
Irene
12 april 2021

Echt héle lekkere Pokébowls!! Goed be- en verzorgd, vers en meer dan genoeg! Gaan we vaker doen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arusha
11 april 2021

De bezorger kwam een half uur voor de verwachte bezorgtijd al aanbellen met mijn twee Pokébowls. Ze waren heerlijk! Ik ben ook blij dat er glutenvrije opties zijn.

Linda
10 april 2021

Prima sushi bowl. Ik heb vaker een poke bowl gegeten met wasabi mayonaise alleen was hier wel erg uitgeschoten met de wasabi het leek geen wasabi mayo maar alleen wasabi. Erg zonde want hierdoor was het veel te scherp en niet lekker meer.

Fares
9 april 2021

Poke2go mijn favoriete 👍👌

Nishad
7 april 2021

Het personeel is vriendelijk, het eten wordt netjes geleverd en het is altijd erg lekker!

Sergei
7 april 2021
Bo
5 april 2021

Normaal ben ik echt super tevreden, maar de sla was erg bruin en er zaten verdwaalde ingrediënten tussen die ik niet besteld had. Ook had ik bij opmerkingen aangegeven dat ik de dressing graag apart wilde, maar dit was niet gedaan. Jammer, want normaal ben ik heel tevreden!

KJ
3 april 2021
Esther
3 april 2021

Heerlijke pokébowl, snelle bezorging en fijne service bij mijn verzoek om andere verhoudingen met rijst. Aanrader!

Max
2 april 2021

Zeer smaakvol en leuke variaties mogelijk. Deel van de bestelling (Ebi tempura) zat onbedoeld niet in ons meeneemtasje, maar werd snel en met leuk extraatje nabezorgd. Komen zeker terug!

Jacq
2 april 2021

Eten zoals altijd heerlijk en echt vers!! Levering ook helemaal top!

Loes
1 april 2021

Altijd goede kwaliteit, heerlijke en goedgevulde pokébowls

L.R.
31 maart 2021

20 minuten te vroeg bezorgd, maar altijd heerlijk eten!

Ted
28 maart 2021

Houden goed rekening met gluten(vrij) en maakt gebruik van verse ingredienten. Van mij mogen ze nog meer glutenvrije dressings gebruiken., nu maar 1 optie. Gratis item (wasabi gekozen) zat er niet bij. Perfect op tijd bezorgd.

MNY
28 maart 2021
Mike
27 maart 2021
NVK
26 maart 2021

HEERLIJK! Crispy chicken is de lekkerste!

Patty
26 maart 2021

Was heerlijk maar helaas geen bruine rijst naar witte ( wel duidelijk aangegeven bij opmerkingen

Louise
24 maart 2021

Lekker eten maar alleen jammer dat mijn eten onderste boven in de tas zat en dat mijn dessert half buiten het doosje lag, doosje was open.

Japs
22 maart 2021

Lekker en vers!

Jolanda
22 maart 2021
Brigitte
19 maart 2021

Snel bezorgd & erg lekker!

B...
18 maart 2021

Goed gevulde lekkere pokebowl, lekkere appel gyoza, de vis op de pokebowl was iets minder lekker dan ik van hier gewent ben. en de sla was niet echt aanwezig. jammer dat het mondkapje geen poke2go logo had.

Chantal
18 maart 2021

4 verschillende poke bowls besteld, alles klopte perfect en was heerlijk vers

M.
17 maart 2021

Beetje jammer dat als je avocado voor €0,65 cent extra besteld voor je pokébowl dat je dat dan niet krijgt.

Alexander
16 maart 2021

Jammer dat bij een van de twee maaltijden de bestelde Sushi-rijst vervangen was door Slamix

Willy Burgersdijk-Cornet
15 maart 2021

De kwaliteit was weer voortreffelijk. De bezorging was op de tijd die ik had gevraagd.

Angela
14 maart 2021

Het was heerlijk. Verse ingrediënten en heerlijke smaken. Snel geleverd kortom we gaan zeker terugkomen.

Edwin van Oort
13 maart 2021

Lekker gegeten, alleen was de Cola zero vergeten bij de bestelling te doen.

Barb
13 maart 2021

Smaak was weer prima. Helaas hadden we beiden alleen sushi rijst gekregen terwijl wij mix rijst/salade hadden besteld.

Peggy
12 maart 2021

Super snel geleverd! En ontzettend lekker!!

Mandy
11 maart 2021

Jammer dat er om 12 uur al geen sla meer is. Verder netjes geleverd.

Imane
11 maart 2021

Ik heb al vaker hier één pokebowl besteld, maar dit keer viel het een beetje tegen. Normaal is alles perfect, maar nu was de mango overrijp (net niet bedorven) en de avocado knetterhard. De porties zijn wel ruim en de bezorgers zijn heel vriendelijk!

Valerie
11 maart 2021
Tova
10 maart 2021

Delicious every time!

Mandy
9 maart 2021

Helaas wederom geen complete bestelling

Patrycja
7 maart 2021

Like always delicious. :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ties
7 maart 2021

Verukkelijk eten weer, mega snel bezorgd.

Anonymius
6 maart 2021

Heerlijk gegeten, ruim voldoende en mooi op tijd

Britt
5 maart 2021

Was lekker maar de bestelling klopte niet helemaal. (Verkeerde saus)

Connie
5 maart 2021
Barbara
5 maart 2021
An
1 maart 2021

Jammer genoeg 35 min later dan afgesproken tijd

Martijn
28 februari 2021

Precies op de aangegeven tijd. Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Langenberg
28 februari 2021

Alles prima alleen de sla was niet meer goed ... gelukkig kon die makkelijk eruit maar lijkt mij niet de bedoeling... en de cola zat er niet bij... 🙄 dus of ik hier nog eens ga bestellen is nog de vraag..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Feline
28 februari 2021

Het was er heel snel!! Was echt top service.

M van den Bergh
28 februari 2021

Heerlijk, vers, goede portie, stipte bezorging

kim
28 februari 2021

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Shirley
26 februari 2021

Smaak is altijd top bezorging is ook altijd netjes en op tijd, helaas wordt er wel altijd iets vergeten... of de avocado die extra besteld is of de sojasaus die als 2de dressing is aangevinkt... Misschien wel iets om op te letten!

Soraya
26 februari 2021

Het eten was wederom heerlijk!!

Marlijn van Kempen
25 februari 2021

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

Cecilia
24 februari 2021

In een woord heerlijk! Goed verzorgd en top kwaliteit!

Leyla
24 februari 2021
Erkelens
21 februari 2021

In orde. Wel waren er zakjes met saus en stokjes toegevoegd die ik niet wilde hebben. Zonde moet ik ze weggooien. De schalen zijn goed gevuld dus krijg je waar voor je geld. Mangostukjes lekker sappig en avocado rijp genoeg en ander lekkers.

Robert
19 februari 2021

Goed gevulde bowl, heerlijk gegeten. Alleen ben ik altijd wat allergisch voor transactiekosten, maar daar heb je ook last van bij andere dus reken ik jullie niet aan.

Sanne van den Berg
16 februari 2021

Lekker eten, maar de avocado was vergeten bij 1 pokerbowl terwijl we er wel extra voor hadden betaald, dus dat was jammer.

Me
15 februari 2021
Frédérique
14 februari 2021

Voor de eerste keer hier een pokebowl besteld, was super lekker! Waar voor je geld en voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mia
14 februari 2021

Super lekker!! Lekker vers!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
14 februari 2021

Was superrrr!!!!!

Soraya
13 februari 2021

Zoals altijd is de service goed en het eten heerlijk!

Karin
13 februari 2021

Was weer erg lekker, alleen de edamame boontjes waren minder vers/knapperig dan normaal.

Vlieotoevers
12 februari 2021

Heerlijk! Zomer en winter

yvonne
12 februari 2021

was een half uur later

Roland
12 februari 2021
Mieke
9 februari 2021

Het was als altijd heerlijk en ondanks de slechte weersomstandigheden precies op tijd 👍

Demi
7 februari 2021
Manuel
7 februari 2021
Jamie Sprenger
6 februari 2021

Ik schrijf niet snel negatief, maar inmiddels 2e keer dat bestelde extra ingredienten niet in de bowl zitten. Dit keer zelfs bij 2 bowls.

Kitty
4 februari 2021

Zoals altijd, weer goed en snel Heerlijk goed gevulde bowl

JG
4 februari 2021
Erkelens
1 februari 2021

Bestelling was niet compleet, avocado ontbrak terwijl ik deze 2x had aangegeven voor 1 schotel. Het mondkapje was onverpakt, hoewel gratis is dit niet hygiënisch en veilig. Verder wel tevreden om weer te bestellen in de toekomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce bos
31 januari 2021

Wij bestellen regelmatig Poke 2 Go in de avonddienst. Altijd lekker vers en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
31 januari 2021

Bij mijn bestelling was er iets misgegaan (wat natuurlijk kan gebeuren in deze drukke tijd) maar daarna is het zo goed en professioneel opgelost. Onwijs klantvriendelijk en meedenkend. De pokebowls zijn uiteraard ook erg lekker!!

Anne Aagten
31 januari 2021